ARDAHAN / MERKEZ - Ayşecan-Görkem Oktay Ortaokulu

Ayşecan-Görkem Oktay Ortaokulu

Dağcı Köyü Merkez/ARDAHAN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
08:30/15:15
Kalorifer(Katı Yakıtlı)
Lojman
4 -
Servis, Hususi Araç
Dağcı Köyü Merkez / ARDAHAN
İl merkezine uzaklığı yaklaşık 45 km´dir.